Stäng

Läs mer om hur Lyssna tjänsten fungerar på ReadSpeaker

Amningsmottagning

Vi tar emot dig som behöver hjälp och stöd med amning.

Kontaktuppgifter

  • Telefon:  08-123 557 76

Mottagningen är öppen tre dagar per vecka till och med 31 mars 2018. Veckodagarna kommer att variera - aktuell information ges via telefonsvararen ovan.

Kontakta mottagningen via röstbrevlåda kopplad till ovanstående telefonnummer. Röstmeddelande kan lämnas mellan kl 08.15-14.00 de dagar mottagningen är öppen, vi ringer tillbaka samma dag.

Vid akuta problem när mottagningen inte är öppen, ring gynakuten, 08-123 550 00.

Vi har som regel att inte diskutera patientärenden via e-post, då vi inte kan garantera skyddet av personuppgifter.

Visa fler kontaktuppgifter

Om mottagningen

Vi tar emot dig som behöver hjälp och stöd med att hitta en lösning på ditt amningsproblem. Amningsmottagningen är en liten specialistmottagning så det är viktigt att du sökt hjälp via din BVC först, alternativt din förlossningsklinik om barnet är yngre än sju dagar.

Vi som arbetar här är barnmorskor med särskild utbildning inom amning. Vi har erfarenhet av så gott som alla förekommande amningskomplikationer.

Du bokar besök och telefonrådgivning genom att ringa och tala in ett telefonmeddelande till oss. Vår målsättning är att återkoppla samma dag som meddelandet lämnats.

Inför besöket

Ta gärna med en lista på frågor som du vill ha svar på.

Själva besöket

Det första du gör under ditt besök är att anmäla dig på mottagningen. I samband med besöket kommer vi överens om hur den fortsatta kontakten ska se ut och bestämmer eventuellt tid för återbesök.

Efter besöket

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor.