Personalbostäder

Vill du jobba som sjuksköterska i Stockholm men saknar boende? Välkommen att hyra personalbostad på Danderyds sjukhus!

Välkommen till B-villan - personalbostaden som du delar med andra sjuksköterskor

Nu finns möjlighet för våra nyanställda sjuksköterskor att hyra bostad i anslutning till jobbet. Bostaden är helt nyrenoverad och du hyr möblerat. Förutom eget rum på ca 13 kvm finns gemensamma utrymmen som TV-rum, fullt utrustat kök och matsal samt en fräsch tvättstuga med nya maskiner. Hyreskostnaden är 5 000 kr/månad och hyresperioden är sex månader, med möjlighet till förlängning.

En städfirma kommer tre gånger i veckan och rengör toaletter och duschar samt golven i de gemensamma ytorna. I villan finns plats för 24 boende fördelade på två våningar.

Huset ligger i en vacker omgivning vid Danderyds sjukhus (karta). Med röda linjen tar det bara 12 minuter in till centrala Stockholm. Restauranger och shopping finns även i Mörby Centrum, dit du går på bara fem minuter.

Träna nära jobbet

Gillar du att träna? Två minuters promenad från villan finns Danderyds sjukhus personalgym Lyftet. Dessutom finns många sköna promenad- och joggingspår runt vackra Edsviken, som ligger ett stenkast från din bostad. Här kan du läsa mer om förmåner och möjligheter till friskvård för dig som jobbar på Danderyds sjukhus.

Hur gör jag  om jag vill hyra?

Om du är intresserad av att hyra bostad så talar du om det i samband med att du söker arbete hos oss. Med anledning av sjuksköterskebristen i Stockholm är legitimerade sjuksköterskor prioriterade för boendet. Här hittar du våra lediga tjänster.

Detaljer kring boendet

• Alla rum är på ca 13 kvm och likadant inredda men kan variera något i utseende och storlek.
  • Ett gemensamt matrum och ett kök per våning - utrustat med porslin samt nödvändig utrustning.
  • På våningsplanet finns ett gemensamhetsutrymme med tv.
  • Du håller själv med sängkläder (täcke, kuddar, lakan).
  • I korridoren finns 4 duschar och 3 toaletter.
  • Tvättstuga finns i källaren.

Här kan du se hur rummen och de gemensamma utrymmena ser ut:

Hyresrum

Foto: Johan Adelgren och Mathias Toivonen